
62
PL
Praktyczne porady dotyczące gotowania
Gotowanie na dużym
ogniu
ª
Gotowanie pod
ciśnieniem
Garnek ciśnieniowy
Smażenie
•
Grilowanie Gotowanie
Gotowanie na
dużym ogniu
•
¶
Naleśniki Gotowanie na dużym ogniu i
przysmażanie
(Pieczenie, Befsztyki, Zrazy, Filety rybne,
Smażone jajka)
Gotowanie na średnim ogniu
¶
§
Szybkie zagęszczenie (Płynne sosy)
Woda gorąca (Makarony, Ryż, Warzywa)
Mleko
§
S
Wolne zagęszczanie (Sosy gęste)
S
¢
Gotowanie na wodzie Gotowanie pod ciśnieniem po gwizdku
Gotowanie na
wolnym ogniu
¢
Gotowanie na wolnym
ogniu (mięso duszone)
Podgrzewanie potraw
£
™
Gotowanie
na bardzo
wolnym
ogniu
™
¡
Czekolada
rozpuszczona
Utrzymywanie potraw w temperaturze
Komentarze do niniejszej Instrukcji